کد خبر : ۶۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
نگاه متفاوت
گاوین هفرمن متولد 1980 در ایالت اونتاریو است. او سالهاست که به عنوان مستند ساز و عکاس تایم لپس برای نشنال جئوگرافی، هافینگتون پست، لوس آنجلس تایمز و اتلانتیک یونیورس تودی کار می کند. او در این مجموعه عکس هایی از ستارگان با تکنیک نوردهی طولانی مدت گرفته.































نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین خائف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
8
10
با سلام. عکاس آقای هفرمن را دیدم. البته به علت استفاده ار ریموت کنترل برای عکاسی در شب ( بخصوص عکس شماره 996- 330 ) که در آن فلو شدن رنگ ها دیده می شود ظاهرا عکاس با مشکل لنز با دیافراگم پایین روبرو بوده است اگرچه احتمال حرکت کردن کشتی در آب نیز در فلو بون و کشیده شدن رنگ ها بی تاثیر نیست. شایسته است همکاران محترم تار نمای سینما کلاس که با رویکرد آموزشی در اینخصوص اطلاع رسانی می نمایند، از یک کارشناس برای چگونگی این نوع عکس گرفتن نیز بهره ببرند و در انتها یا ابتدای بارگزاری اینچنین عکس هایی شیوه آموزشی آنرا حداقل در دو- سه خط و یا با معرفی یک رفرنس ( کتاب ) این صفحه را پربار تر بنمایند. تا علاقه مندان به هنر عکاسی ( مثل من) صرفا یک مصرف کننده عکس نباشند و تنها بهره ای که از اینگونه عکس ها می برند یک save as نباشد. بلکه با راهنمایی شما، خود علاوه بر مشاهده اینچنین عکس هایی رغبت به عکس گرفتن و کسب تجربه بنمایند. مراتب جهت پیشنهاد به کارشناسان تارنمای سینما کلاس اعلام می گردد.
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۹
2
6
سلام. به این دوستمون بگین عکاسی، با این تجربه، فک کنم بدونه دیافراگم چیه! و مورد دوم اینکه :او در این مجموعه عکس هایی از "ستارگان" با تکنیک نوردهی طولانی مدت گرفته. و نکته آخر نقد عکس را فقط به فلو و فوکوس بودن سوژه تقلیل ندیم، مطمئنا ایشون مشکل بینایی نداشتن شاید عمدی تو کار بوده! نه؟!
طاهر
|
United States
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
1
0
در مورد برخی از این عکس ها باید بگم با توجه به حرکت گردش زمین به دور خودش و ثابت موندن ستاره قطبی در جهت شمال باعث ایجاد عکسهایی با خطوط گرد اطراف ستاره قطبی میشه
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۰
0
2
سلام
من از انجمن نجوم اردبیل هستم
به این سبک از عکاسی عکاسی شب یا عکاسی طبیعت شب و یا عکاسی نجوم گفته می شود. هر چند اسامی بالا تفاوت هایی جدی با هم دارند.
بهترین عکاس نجوم دنیا فعلا یک ایرانی بنام آقای بابک امین تفرشی می باشد که مسئول پروژه توان یا همون جهان در شب می باشد میتونید سایتش رو با جست و جوی کلمه twan در اینترنت پیدا کنید آنجا توضیحات تکمیلی تر هست به همراه عکس های محشر از تمامی عکاسان دنیا . آقای تفرشی جایزه عکاسی علمی رو دریافت کردند به نوبه خودش در عکاسی علمی بزرگترین جایزه در دنیا محسوب میشه . هر کجا هستم باشم آسمان مال من است.
http://sabalansky.com
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: