ماهنامه Practical Photography یکی از نشریات مشهور جهان در زمینه عکاسی است. در آخرین شماره این نشریه شما می توانید مطالبی آموزشی در مورد شیوه های نوردهی خلاقانه مطالعه کنید. جدا از این ۸۶ قلم مختلف از تجهیزات عکاسی در این شماره از مجله توسط تحریریه آن تست شده که شما می توانید نتایج آن را ببینید.
عکاسی داستانگو
رابی کی عکاس کالیفرنیایی به کار فتوجورنالیستی و مستند می پردازد. در این گزارش تصویری وی تصمیم می گیرد با ماشین خودش به سالن های زیبایی امریکا برود و از زنان 70 80 و 90 ساله که به سالن های زیبایی می آیند عکاسی کند. هدف او تغییر درک افراد از زیبایی بوده و اینکه می خواهد بیان کند زنان مسن زیباتر هستند و باید دیده شوند.
عکاسی داستانگو
«روبن پلاسنفیا» عکاس اسپانیایی است که به کمک سازمان ملی کمک به نابینایان در اسپانیا (ONCE) به مدت دو ماه در سال 2013 بر روی این پروژه کار کرد و هدفش از تهیه این گزارش تصویری کمک به افراد نابینا و کم بینا در سراسر جهان بوده است.
عکاسی داستانگو
«یوجینیو گروسو» در سیسیل، بزرگترین جزیره ایتالیا در دریای مدیترانه، متولد و بزرگ شده است. وی از کودکی، زمانی که مادرش یک دوربین عکاسی به عنوان هدیه تولد به او داد به این حرفه علاقه مند شد. گروسو از دانشگاه آکادمی هنرهای زیبا در میلان فارغ التحصیل شده و به عنوان دستیار کارگردان پنج سال فعالیت کرده و بعد از آن در زمینه عکاسی خبری فعالیت داشته و از سال 2012 مشغول به عکاسی مستند و داستان گو شده است.
عکاسی داستانگو
«سیمونا بنونا» عکاس ایتالیایی است که به عنوان معلم و طراح گرافیک نیز فعالیت می کند. بنونا پس از پایان تحصیلات دبیرستانی در ایتالیا به دانشگاه پاریس رفته است و تاکنون چندین نمایشگاه از عکس هایش در کشورهایی همچون ایتالیا، آمریکا، کانادا، فرانسه، استرالیا، آرژانتین، ترکیه،سوئیس و دانمارک برگزار شده و تاکنون جوایز مختلفی هم کسب کرده. عکس های او همچنین در مجلات مشهور عکاسی نیز به چاپ رسیده است.
عکاسی داستانگو
«خاویر آرسلیناس» عکاس اسپانیایی است که به عکاسی با موضوعات بشردوستانه می پردازد. وی تحصیلات خود را در رشته روانشناسی در دانشگاه مادرید گذرانده است اما به عنوان عکاس آزاد فعالیت کرده و در این زمینه تاکنون موفق به کسب جوایز گوناگون بین المللی شده است.
عکاسی داستانگو
محل کار و زندگی «الخاندرو کارتاهانا» در مونتری مکزیک است. او هنرمند و معلم عکاسی است. اساس کارهای کارتاهانا عکاسی مستند از چشم اندازها و پرتره های مرتبط با مسائل و مشکلات اجتماعی، شهری و زیست محیطی در امریکای لاتین است.عکس های کارتاهانا در سطح بین المللی و در کشورهای مختلف به نمایش گذاشته شده که توانسته چندین جایزه بین المللی را کسب کند.
عکاسی داستانگو
«کورینا کرن» عکاس و مستن ساز آلمانی است که در آفریقای جنوبی زندگی می کند. او در رشته فوتوجورنالیسم در دانشگاه وست مینیستر لندن تحصیل کرده و علاقه خاصی به عکاسی های طولانی مدت از روند زندگی افراد خاص دارد. او در سال 2014 به آفریقای جنوبی نقل مکان کرد و بر موضوع حقوق بشر در آفریقا متمرکز شده است.
عکاسی داستان گو
«افسانه» روایت تصویری و خلاقانه علی مبصری از زندگی عمه اش است که با عکس های روی مدارک رسمی بیان شده. علی مبصری در سال 1353 در مریلند آمریکا بدنیا آمده و در هشت سالگی به لندن نقل مکان کرده. او در دانشگاه Kingston در رشته Fine Art تحصیل کرده و در حال حاضر به عنوان عکاس کار می کند. او سابقه همکاری با شبکه Discovery و سایت خبری BBC را هم دارد.
عکاسی داستان گو
«ساندرا هوین» یک عکاس آزاد آلمانی است که در دانشگاه هامبورگ عکاسی خوانده. او از سال 2007 برای آژانس Laif عکاسی می کند و تا کنون جوایز زیادی از جمله جایزه Henri Nannen در بخش عکاسی داستانگو و رتبه دوم جایزه بین المللی عکاسی IPA را در همین بخش بدست آورده. این مجموعه روایت تصویری او از بوکس کودکان در تایلند است.
پیش از این قسمت هفتم مجموعه عکس Hot Shot که عکس های انتخابی سردبیران نشریه Camerapixo از میان عکس های ارسالی از سراسر جهان است در کلاس سینما منتشر شده بود. این هشتمین قسمت این مجموعه است.
پیش از این قسمت ششم مجموعه عکس Hot Shot که عکس های انتخابی سردبیران نشریه Camerapixo از میان عکس های ارسالی از سراسر جهان است در کلاس سینما منتشر شده بود. این هفتمین قسمت این مجموعه است.
پیش از این قسمت پنجم مجموعه عکس Hot Shot که عکس های انتخابی سردبیران نشریه Camerapixo از میان عکس های ارسالی از سراسر جهان است در کلاس سینما منتشر شده بود. این ششمین قسمت این مجموعه است.
در درس سی و چهارم رنگ شناسی، مری جین بگین کتاب Picture this. How pictures Work نوشته مولی بنگ را به عنوان کتابی مفید که به شما نشان می دهد که چگونه شکل و اندازه رنگ می تواند بر پیامی که به مخاطب منتقل می شود تاثیر بگذارد معرفی می کند.
پیش از این قسمت چهارم مجموعه عکس Hot Shot که عکس های انتخابی سردبیران نشریه Camerapixo از میان عکس های ارسالی از سراسر جهان است در کلاس سینما منتشر شده بود. این پنجمین قسمت این مجموعه است.
پیش از این قسمت سوم مجموعه عکس Hot Shot که عکس های انتخابی سردبیران نشریه Camerapixo از میان عکس های ارسالی از سراسر جهان است در کلاس سینما منتشر شده بود. این چهارمین قسمت این مجموعه است.
در آخرین شماره نشریه مشهور Professional Photographer مطلب اساسی به عکاسی از اعضای خانواده ها و انتقال اتمسفر صمیمی موجود در خانواده به مخاطب از طریق عکس اختصاص دارد. عکاسی ورزشی و ثبت حرکت در ورزش از دیگر مطالب منتشر شده در این نشریه است.
پیش از این قسمت دوم مجموعه عکس Hot Shot که عکس های انتخابی سردبیران نشریه Camerapixo از میان عکس های ارسالی از سراسر جهان است در کلاس سینما منتشر شده بود. این سومین قسمت این مجموعه است.
مجله House & Home یکی از مجلات مشهور طراحی دکور و طراحی داخلی در جهان است. در آخرین شماره این مجله بخش زیادی از مطالب به طراحی داخلی خانه های تابستانی اختصاص دارد. ایده های تازه برای دکوراسیون آرامش بخش و ارتباط خانه با طبیعت از دیگر مطالب این مجله است.
نگاه متفاوت
پیش از این قسمت اول مجموعه عکس Hot Shot که عکس های انتخابی سردبیران نشریه Camerapixo از میان عکس های ارسالی از سراسر جهان است در کلاس سینما منتشر شده بود. این دومین قسمت این مجموعه است.
نگاه متفاوت
Hot Shot عکس های انتخابی سردبیران نشریه Camerapixo از میان هزاران عکسی است که از سراسر جهان برای این نشریه فرستاده شده است.
نگاه متفاوت
فرانچسکو رومالی در سال 1977 در شهر پیزا ایتالیا بدنیا آمد. او از سال 1988 کار با کامپیوتر را آغاز کرد ابتدا به هک کردن علاقه خاصی داشت اما کم کم جذب net-art شد. از سال 2010 کار با فوتو شاپ را آغاز کرد و با این نرم افزار کارهای خیره کننده ای خلق کرد. رومالی تاکنون چندین نمایشگاه خصوصی و دسته جمعی داشته است.
نگاه متفاوت
لارنس پنه عکاس فرانسوی عکاسی را از سال های کودکی آغاز کرده اما از سه سال قبل روش شخصی خودش را در عکاسی از موضوعات اجتماعی پیدا کرده است. لارنس می گوید که عاشق روایت داستان های روزمره مردم در خیابان های محل زندگی اش در پاریس یا نقاط دیگر جهان است.
نگاه متفاوت
گاوین هفرمن متولد 1980 در ایالت اونتاریو است. او سالهاست که به عنوان مستند ساز و عکاس تایم لپس برای نشنال جئوگرافی، هافینگتون پست، لوس آنجلس تایمز و اتلانتیک یونیورس تودی کار می کند. او در این مجموعه عکس هایی از ستارگان با تکنیک نوردهی طولانی مدت گرفته.
نگاه متفاوت
دیوید لازار عکاس استرالیایی علاقه زیادی به سفر دارد و عاشق ثبت لحظات زیبای زندگی مردم عادی در نقاط مختلف جهان است. دیوید لازار در سال 2012 برنده جایزه بخش عکاسی در سفر Smithsonian Photography Competition شد.